Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΡΓΟΥΛΙΑΣ

Στο χωριό Τζερμιάδων του οροπεδίου Λασιθίου, σε υψόμετρο 900μέτρων, βρίσκεται ο ξενώνας «Αργουλιάς». Είναι η πιο παλιά γειτονιά του χωριού, που ανακατασκευάστηκε με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με υλικά συμβατά με το περιβάλλον, όπως πέτρα, κεραμίδι και ξύλο.

Το συγκρότημα του ξενώνα αποτελείται από 2 studios και 9 πετρόκτιστα διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν υποδομή και πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, κεντρική θέρμανση (σε 24ώρη βάση), σαλόνι με τζάκι, ενώ τα περισσότερα έχουν μπαλκόνι με θεα τον Λασιθιώτικο κάμπο και την οροσειρά της Δίκτης.

Ο ξενώνας αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, καθώς η τοποθεσία που βρίσκεται, η κατασκευή και η διακόσμησή του, προδιαθέτουν για την ευχάριστη διαμονή του φιλοξενούμενου.

Έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία και άριστη γνώση της Κρητικής γαστρονομικής παράδοσης, οι οικοδεσπότες – Γιάννης & Ελένη Σιγανού, επιμελούνται τα γεύματά σας προσφέροντας ξεχωριστές γεύσεις στο εστιατόριο του ξενώνα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους, στο καφέ που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

11
ΔΩΜΑΤΙΑ
1
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
3
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
6
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ