Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΡΓΟΥΛΙΑΣ

Στο χωριό Τζερμιάδων του οροπεδίου Λασιθίου, σε υψόμετρο 900 μέτρων, βρίσκεται ο ξενώνας «Αργουλιάς». Είναι η πιο παλιά γειτονιά του χωριού, που ανακατασκευάστηκε με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με υλικά συμβατά με το περιβάλλον, όπως πέτρα, κεραμίδι και ξύλο.

Το συγκρότημα του ξενώνα αποτελείται από 2 σουίτες και 7 πετρόκτιστα διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουν υποδομή και βασικό εξοπλισμό κουζίνας. Έχουν όλα αυτόνομη κεντρική θέρμανση, σαλόνι με τζάκι, ενώ τα περισσότερα έχουν μπαλκόνι με θέα τον Λασιθιώτικο κάμπο και την οροσειρά της Δίκτης.

Ο ξενώνας αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, καθώς η τοποθεσία που βρίσκεται, η κατασκευή και η διακόσμησή του, προδιαθέτουν για την ευχάριστη διαμονή του φιλοξενούμενου.

Έχοντας  πολύχρονη επαγγελματική παρουσία στο χώρο της εστίασης, και άριστη γνώση της Κρητικής γαστρονομικής παράδοσης, οι οικοδεσπότες, Γιάννης & Ελένη Σιγανού, επιμελούνται τα γεύματά, τον καφέ ή το ποτό σας στο εστιατόριο – καφέ του ξενώνα, με πανοραμική θέα τον Λασιθιώτικο κάμπο και το βουνό της Δίκτης.

11
ΔΩΜΑΤΙΑ
1
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
3
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
6
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ