Το εστιατόριο του ξενώνα, αποτελείται από δύο αίθουσες υψηλής αισθητικής πλήρως εναρμονισμένες με το περιβάλλον, όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο.

 

Στην πάνω αίθουσα, με απόλυτη θεα τον κάμπο του Οροπεδίου και την οροσειρά της Δίκτης, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό*, τον καφέ, το ποτό τους, καθώς και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μηλόπιτα, σοκολατόπιτα αλλά και άλλες ιδιαίτερες γεύσεις γλυκών, συνοδεία με βραστάρια από βότανα της περιοχής.  Η βεράντα στο χώρο, σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υπέροχη φύση, ενώ οι μυρωδιές από τα βότανα της περιοχής, δίνουν δυναμικά το παρών .

 

Στην κάτω αίθουσα οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την κουζίνα μας , η οποία βασίζεται στην τοπική γαστρονομία. Αρνάκι  με ασκολύμπρους, γιαχνερά με χοχλιούς, κόκκορας κοκκινιστός με μακαρόνια, χοιρινό (καπρικό) με πατάτες στον φουρνο, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των εξαιρετικών γεύσεων που προσφέρουμε.

 

Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να ετοιμάσουμε οποιοδήποτε menu επιλογής σας, ενώ ο χώρος προσφέρεται και για μικρές συνεστιάσεις. Το πιάνο συντροφεύει ευχάριστα τις ιδιαίτερες στιγμές σας, και αν είστε γνώστης μπορείτε να αναλάβετε «τα ηνία»!!! Κατά τη διάρκεια του χρόνου διοργανώνονται μουσικές βραδιές, καθώς και σεμινάρια τραγουδιού & μουσικής.

 

Το πρωινό παρατίθεται από τις 0800π.μ. έως 1100π.μ., αποτελείται κυρίως από τοπικά προϊόντα και περιλαμβάνει: Καφέ φίλτρου ή ελληνικό, ντόπια βραστάρια, φρέσκο χυμό πορτοκάλι, διάφορους τύπους αρτοσκευασμάτων, παξιμάδι κρίθινο, κεφαλοτύρι τοπικό, μέλι, μαρμελάδες, γιαούρτι, αυγά, φρούτα κ.α. Σε περιόδους εορτών το πρωινό εμπλουτίζεται με διάφορα προϊόντα, π.χ. περίοδος Πάσχα: τσουρέκι & καλιτσούνια, περίοδος Χριστουγέννων, μελομακάρουνα & κουραμπιέδες.


Αργουλιάς